BLUSH logo
Peeling - BLUSH - Beauty & Skin Clinic

Mango Brite! De peeling voor de meest gevoelige huid

Mango Brite is DermaQuest 's nieuwste en meest geëvolueerde peeling behandeling tot nu toe. Een zachte behandeling, voor iedere huidskleur, hydrateert verheldert en verzacht de textuur van de huid. En deze peeling draagt tevens bij aan de bestrijding van de eerste tekenen van veroudering en volwassen acne.

Mango Brite is rijk aan enzymen en vitamine C (dat is de sleutel in de productie van collageen in de huid), oranje stamcellen en mango pulp, die de huid zachtjes scrubben en de vorming van collageen en elastine stimuleren.

Belangrijke ingrediënten zijn melkzuur en Kojiczuur, deze zorgen voor een significante toename van de hydratatie van de huid, dragen bij aan het verminderen van donkere vlekken en geven de huid een extra heldere boost!

Dit is een booster behandeling voor het verlichten van een vermoeide en doffe huid, voor een jeugdige uitstraling en om pigmentatie schade te bestrijden.

Nu 95 euro per behandeling. Daarbij eenmalig 10% korting op de aanschaf van producten.

Bij een kuur v.a. drie behandelingen: 75 euro per behandeling

Een peeling wordt altijd voorafgegaan door een huidanalyse. Wij adviseren om deze veertien dagen voor uw behandeling in te plannen.

Voor een optimaal resultaat raden wij u aan uw huid voor te bereiden met een op maat gemaakt pre peel thuiszorg programma. Dit zal meestal bestaan uit een tot drie van onze top skincare producten (DermaQuest, SkinCeuticals of Environ). Dit is noodzakelijk, omdat er met een chemische peeling zeer actieve ingrediënten op de directe oppervlak van de huid worden aangebracht. Het is dus van belang dat uw huid zo gezond en gehydrateerd mogelijk is voordat u begint aan uw reis naar een betere en mooiere huid!